Satın Alma 👆🏻

2018-2019 Yaz Trendi: Çizgili Etekler

Merhabalar🙋🏻‍♀️ Normalde instagram hikaye kısmında paylaşacaktım bir iç modeli. Sonra dedim ki kaybolup gitmesin, arşiv gibi dursun burada. Hem de bir sürü fikir olsun. Yaz için özellikle çizgili kumaşlarla yapabileceğiniz veya diktirebileceğiniz birbirinden güzel her tarzda etekler...

Marka: AWAKE
İlk olarak, kumaş seçerken veya etek alırken dikkat edeceğimiz bir kaç şeyden bahsedeyim. Eğer alt bedeniniz genişse, daha ince ve dökümlü kumaşlar terci etmek gerekiyor. Bir de kumaşın çizgi yönü var. Bir çoğunuzun bildiği gibi enine çizgiler daha geniş gösteriyor. Tabi bir kaç istisna dışında. Çizgiler çok inceyse veya kumaş zemini siyah-lacivert gibi koyuysa, birazcık kaçamak yapma şansınız olabilir. Yine de risk almayayım diyorsanız boyuna çizgililer hem daha ince hem de daha zayıf gösterecektir.
Marka: Mara Hoffman
Marka: Silvia
Çizgileri boyuna kullanıp etek ucunda enine kesim yapabilirsiniz. Burada da biraz boyu kısma durumu var. O yüzden alttaki enine parçayı çok kısa değil 30-35cm civarında kullanmak çözüm olabilir.
Marka: Shein

Marka: Adam Lipes
En riskli modellerden biri kendisi. Basen-kalça asla kabul etmeyen bir model. Boyum çok uzun, zayıfım, etek yakışmıyor diyenler bir de bu modeli denesin bakalım. Etek giymeyi tekrar tekrar isteyecekler :)

Marka: TOPSHOP
Armut tip kadınların en çok kullanacağı kesim; A form etekler. Burada sadece mini pilileri kullanmamız gerekiyor.
Bu modeli sevenler olduğu gibi sevmeyenler de olacak. Ben gibi sevmeyenlerin tercümanı olup sebebini açıklayayım. Alttaki fırfır detayı. Fırfır düşmanı değilim tabi ki :)) Fakat buradaki ek parçanın boyu, kumaşın rengi, eteğin kesimi hiçbiri birbirini tamamlamamış. Özellikle fırfır kısmı eteği tamamen demode göstermiş. Sonra etek giymek neden demode? Güzellerini değil hep olmamış modelleri göre göre etek sevmez-giymez oldu gençler.
Marka: Kayra
Paylaştığım tüm modeller içinde tek yerli ve satın alınabilir etek modeli bu. 2018 sezonu Kayra ürünü.
Enine çizgili fakat kesimi ve çizgi kalınlığından dolayı kalın değil ince bile göstermiş.
Marka: OQ Vestir / Dione Tyche
Yılllağğğr yıllaaaar önce paylaşmıştım bu eteği. Ahh ah ne butikler bu fotoğrafı kullanıp reklam yaptı, OLMAYAN ETEĞİ satmaya çalıştılar. Bu yüzden de filigran ekledim fotoğraflara. Bilmiyorum faydası olur mu. Eteğin markasını hatırlamıyorum ama fiyatı sen 550 sen 700 sen 1500 dolar naptın??? civarı bir şeydi. O yüzden buradaki bir çok model de dikmek ve diktirmek isteyenler için.
Marka: MDS
Bu eteğe bayılıyorum ben. Bir de sokak tarzı kombiniyle paylaşılmıştı pinterestte denk gelmiştim. Harika yorumlamıştı giyen. Hiç bu etek demezsiniz. Kombin ve vücut tipini bilip ona göre giyinmek zaten işin sırrı. Biraz zaman alıyor vücudu tanımak fakat pes etmeyin. Her modeli illa giyeceğiz diye bir şey yok çünkü. Benim de ne içimde kalan modeller var ama giymiyorum. Zaten 2 karış olan boyumu 1,5 karış göstermenin anlamı yok değil mi :))
Marka: Tibi




Sağdaki kesimi normalde armut tip giymesin deriz ama üzerinde kullandığı ceket baseni kapatmış. Bu tarz kalem veya çok az çan elbise veya eteklerde baseni kapatacak ceketler ve gömlekler kullanabilirsiniz. Boyunuz uzunsa ceket boyunu biraz daha uzun tercih edebilirsiniz 
Şimdilik bu kadar. Bir sonraki yazı dikiş mi moda mı ben de bilmiyorum henüz. En kısa zamanda görüşme üzere. Etekleri sevin :))

Yorumlar

  1. Nebiham hanım elimde bir kumaş var birkaç yıldır bekletiyorum güzel bişey yapayım diye ama nasıl bir model yapayım etek mi olsun elbise mi derken en az on kere kesimden döndü ☺️ ne olur yardım edin😊😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aklınıza gelen ilk modeli hemen kesin yoksa ben ne desem de hep aklınız karışacak☺️ Kesin geçin

      Sil
    2. Bu aldiginiz ilk kumas olmayacak muhtemelen sonda olmayacak her giyside yasadigim bir seydi bu. Bunu dusunerek astim. Ve cok mutluyum her kumasta ayni heyecani yasiyorum..

      Sil
  2. Etekleri seviyoruz,yaşasın etekler ve etek sevenler😂😂😂😂

    YanıtlaSil
  3. Nebihan hanım siz bu etekleri satıyormusunuz aynı zamanda bir tanesini çok beğendim de

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buradaki ürünler diktiklerim veya öneriler, satış olarak sadece www.nebihanakcastudio.com dakiler var

      Sil
  4. İlk görseldeki eteği çoook beğendim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP