Satın Alma 👆🏻

Verem Jile

Adı üstünde hiiiç de öyle verev jile falan değil baya baya verem eden jile. Sen niye İpek gibi kayan lastik gibi esneyen kadife kumaşı verev kesersin. Yine macera aradığım bir modeldi. Maceramızı yaşadık, illallah dedik detaylara geleyim arkadaşlar.

Kalıp için kırmızı jilenin kalıbında bu değişiklikleri yaparak aynı forma ulaşabilirsiniz, kol evinde oynamasanız da olur birebir yapabilirsiniz. Yakayı emzirme rahat olsun diye açtım ben. O da sizin tercihinize kalmış. CEP ÖLÇÜSÜ özellikle vermedim o da keyfinize kalmış büyük küçük istediğiniz gibi yapabilirsiniz. DİĞER BEDENLER VE KIRMIZI JİLE İÇİN TIK TIK....
2 metre kumaş gitti bu jileye, isterseniz daha tok kumaşlarla da yapabilirsiniz. Kışlık da yazlık da denenebilir. Burda önemli olan alacağı form. Tok kumaşla daha önceden diktiğim bu kırmızı jile gibi görünecektir. Zayıfken güzel duruyor tok kumaşlarla olan modeller. Kilo varsa benim gibi aaa yine hamile misin, hiç yakışmamış, kötü görünüyor, kısa göstermiş, bir tuhaf olmuşsun yorumlarını alabilirsiniz. Ben aldım çünkü. Neyse veremediğim 10-13 doğum kilosuna takılıp canımı sıkmayacağım (sıktı).
Esnemesinin haricinde öndeki bu bolluğu ben tercih ettim. Verev olmasından kaynaklı çok az da kendi genişledi. Kemerle zayıf biri kullandığında tulum gibi duruyor ben seviyorum. Ama siz sevmiyorsanız bolluğu sadece yanlardan verin. 

Cep verev ana beden verev olunca çok uğraştırdı beni. Komple telalı olmasına rağmen iğneleyip diktiğimde kumaş hep esnedi. İğneyi ayarladım, tansiyonu ayarladım yine olmadı. Yapmamak lazımmış siz yapmayın😁 en son paça telasıyla yapıştırdım öyle diktim yine hafif esnedi ama bu en iyi hali. 






Yorumlar

  1. Çok yakışmış. Güzel günlerde kullanın...

    YanıtlaSil
  2. Elinize sağlık, güzel günlerde kullanın. Paylaşım ve bilgiler için de teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Ellerinize sağlık standart beden bir jile kalıbı arıyordum sanırım bu işimi kolaylaştıracak

    YanıtlaSil
  4. Kalıbı yan yerleştirmedeki sebebiniz neydi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnceleyince farkettim fitil çizgileri model olmuş alışılmışın dışında olduğu için bı bilgimi kaçırdım dedim sağ olun Nebihan hnm

      Sil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP