Satın Alma 👆🏻

Penye Çan Kesim Elbise


Selamlar sevgiler saygılar 🥳 çiçeklenince moodumuz bi yükseliyor. Penyede böyle desen bulmak şahane. Kumaşı eteği sulu süprem penye. Hafif bir tokluk var, ona rağmen tam yazlık incecik. 
Kumaş yerleşiminde fotoğraflayamadım ama bu şekilde anlaşılır sanırım. Çoluk çocuk derken bir parça bir şeyim olsun diyip çabuk çabuk kesilsin dikilsin istedim ☺️ Model de basic bir kesim olunca şipşak hazır. 
Çok yakın bir modeli dikmiştim YouTube’da, onun linkini ekliyorum👉🏻👉🏻👉🏻 https://youtu.be/fyWNhmpmpXU
Gerçi hiç sormaya gerek yok bana mı yakışmış elizabeth e mi ama, yine de sorayım. Mankenciğim biraz kaybolmuş elbisenin içinde sanki :)))



Yorumlar

  1. Çok güzel olmuş her zamanki gibi,ben penyeyi 11 numara iğneyle diksem bile patlıyor.Siz nasıl diktiniz🧐🙂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Örme kumaşlar için en iyisi overlockla dikmek. Normalde overlockta dikiyorum ama bunun kumaşı düz makinede penye iğnesinde sorun çıkarmadı. Bazı türlerde sorun olmuyor.

      Sil
  2. Elinoze emeginize saglik.kat yerlerinde aciklik var ya 5-6 cm.kalip duz boy ipligine uygun mu yerlesik yoksa kaydirildi mi.yani on ve arka ortada dikis var mi.Anlatabildim mi bilmem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arka kısmı dikişli ön ortası kumaş katında. Yerleştirirken tam da resimdeki gibi yerleştirdim yani kalıbı kaydırdım. Kumaş penye olduğu için ve yoğun bir kaydırma yapmadığım için kol evinde de bir sorun yaşanmıyor.

      Sil
  3. Ben hep arka kısmı merak ediyorum nebihan hanım bu penye olduğu için fermuara gerek kalmamıştır ama diğer türlü nasıl oluyor fermuar olunca?yaka ? Böyle bir gönderi varsa bulmak isterim gözümden kaçmış olabilir.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kimisinde pervaz kimisinde biye ile temizliyoruz, ama şu an hangi yayında var hiç hatırlamıyorum eskiye doğru diktiklerim etiketinde bakarsanız vardır 🌸

      Sil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP