Satın Alma 👆🏻

Burda Pratik Dikiş 2 /2021

 

Merhabalar,
Pratik dikiş biliyorsunuz kalıp çıkarma konusunda en rahat olanı, direkt bedeninize ait olanı kesebiliyorsunuz. Bu sayı yabancı kaynakların bazılarında 1 bazılarında 2 olarak geçiyor. Eylül 2021 itibariyle bayilerde. Satın almak için tıklayın


Reglan kalıp bekleyenler için güzel görünse de yakayı toparlamak hiç kolay görünmüyor. Fotoğraflardan bile belli yakadaki sorun, omuzlar kasmış gibi. Şaşırdım. Aynı sorunu çocuk kalıplarında da yaşamıştım, yakalar hep bi kayık gibi. Bunun açık/kapalı olmasıyla alakası yok bu arada. Bir orantısızlık var, güzel durmuyor, ya da ben yakayı yüksek ve oturmuş seviyorum bu modellerde :)

Ceket kalıpları güzel, oversize denecek formda. Vücuda oturmayan salaş kesimler seviyorsanız bu Kalıp iş görür. Pembe olanı dar değil de çan olarak açarsanız maksi boyda kullanımı rahat olur. Bu uzatma şekliyle daha fazla uzatırsanız iyice daralmış olur.
Gömlek kalıbı da penssiz bluz veya elbise ana kalıbınız olabilecek nitelikte. Bu şekilde baz kalıplar yoksa elinizde, denenebilir. Gördüğüm kadarıyla yaka açık, yani fiyonku bağlayarak kısmen kapanıyor. 

Yorumlar

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP