Satın Alma 👆🏻

Bebek / Çocuk Ücretsiz PDF Kalıpları



Bir tane de sweatshirt kalıbı gelsin. Kalıbı hem denedim hem de kendi kalıbımla karşılaştırdım. Çok iyi bir kalıp. Tshirt olarak da denedim. Ben sadece ribanaları çıktı almadım. Her ribananın kalınlığına ve esnekliğine göre ölçü değişiyor. Deneyerek yapmanız en iyisi. Ribanayla ilgili storyler atmıştım instagramda. Onlara da bakabilirsiniz. 
Kalıp bilgisinde verilen görsel bu üstteki. Ribanaları da vermişler. 3 iplik gibi görünüyor. Ben hem 2 iplikle hem de şüphemle diktim bir sıkıntı yok. 

 Kalıbı indirmek için tıklayın... kalıbın ana kaynağını bulamadım. Bilen olursa eklerim. Rus bir sayfadan alınmış. 

Çocuklarda/Bebeklerde bizdeki gibi 36-38 beden olmuyor. Boylarına göre yapılıyor kalıplar. Bu hazır ürünlerde de böyle. Çocuğunuz kaç cm ise kalıbı ona göre çıkarıyorsunuz.
Kalıpları birleştirirken çizgileri bu şekilde üst üste denk getirmemiz gerekiyor. Çizgiler görünsün diye yana çektim. Yani yapıştırma payı var kalıplarda. İsterseniz paysız kesip bantlayabilirsiniz. KALIPTA DİKİŞ PAYI VERİLMEMİŞTİR.


Minnoşumun bu tişörtü de süprem penye, kollar ribana. Aslında pek uyumlu değiller kumaş türü olarak ama çok tatlı duruyor. Sonuçta çok uzun ömürlü parçalar değiller giyebildiği kadar böyle giysin.
Kollar eşit, çekim açısından dolayı böyle durmuş. Yakada benzer renk ribana yoktu kendi kumaşından yaptım. Kırmızılar 2 iplik, ana beden 2 iplik hafif şardonlu.



Short Kalıbı 
Kalıpları indirmek için linke tıklayın 👇🏻







Yorumlar

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP