Satın Alma 👆🏻

Ücretsiz PDF Kalıpları / Kapüşonlu Tunik - Elbise

 

Herkese merhaba 

Biliyorsunuz Pinterest bu ücretsiz kalıp konusunda derya deniz. İstemediğimiz kadar kalıp, çizim, öneri mevcut. Önemli olan doğru mu, hangi kumaşla yapılmalı, nelere dikkat etmeli?

BEN DENEYİP ÖNERMEYİ TERCİH EDERİM FAKAT İLLE DE PAYLAŞ KENDİMİZ DENEYELİM diyen arkadaşlar için DENEMEDİĞİM fakat güzel görünen kalıpları ekledim. Kaynağını bulduklarımı ekledim. Siz de denerseniz beni etiketlerseniz sevinirim <B 

 40-52 beden indirme linki

Kaynak/Source : https://m.vk.com/iva_hm

Not: orijinal sitelerde linkler bazen siliniyor o yüzden drive a yükleyip link veriyorum. Siz de mutlaka bilgisayar veya telefonunuza indirin. 

Benim indirdiğim sitede farklı bir görsel kullanılmıştı ama ben kalıbı kestikten sonra aslında tam da bu kalıp olduğunu gördüm. Kumaş olarak ince ve dökümlü kumaşlar öneririm. 

Önemli not: kalıpları çıktı aldıktan sonra, ilk iş sayfaları yan yana dizin. Kesme işlemini en son yapıştırmalar bitince yapın, kafanız karışmasın.

Zorluk derecesi olarak orta zorlukta bir kalıp. Kalıbı ayarladıktan sonra, kendi beden ölçülerinizle mutlaka karşılaştırın. Ben de fırsat bulur denersem bu yayını güncelleyin ekleyeceğim. 

Yorumlar

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP