Satın Alma 👆🏻

Prenses Model Kaban Diktim / Ücretsiz PDF Kalıp Önerisi

Herkese merhaba 💛

Bi dünya şey diktim buraya yazmayalı. İnstagramda kolay oluyor paylaşmak. Sonra dedim Nebihan, bi bloğun var senin, derli toplu yaz dursun. Hardal piremses kabanımla başlayayım hemen:

Kumaş olarak kabanlık kaşe kullandım. 3-3,5 civarı gitti. Kalıpta verilen klapayı biraz daha geniş tutmak isterseniz bu ölçüler 40-42 bedene kadar yetiyor. Sonrasında 4 metre almak lazım. Astar olarak ipek astar kullandım. Yine 3 metre civarı gerekiyor. Kumaşımın linki burada: https://ty.gl/v44h1ejfzi sayfa Öztayteks Official instagram https://instagram.com/oztayteksofficial?utm_medium=copy_link

Kalıpta 36 beden için S beden olan kalıbı çıkardım. Kalıplar dikiş paylı. Her kalıpta olduğu gibi bunda da mutlaka ölçülerinizi karşılaştırmanız gerekiyor. Omuz yaka kuplar çok iyi. Ben belden itibaren biraz daha çanlık verdim ek olarak. Onun dışında klapaları ve arka patı biraz genişletmenizi önerebilirim. Bendeki boy tam kalıpla aynı. Kalıbı tekrar kullanmak üzere düzenledim. Bir de ceket yapabilirim. 

İndirme linkinde beden ölçüleri inch olarak verilmiş.  Bu kalıp ücretsiz. Sayfada başka ücretsiz kalıplar da var ama denemek lazım. Bu kalıbı da herkesin işine yarayacağını düşündüğüm için denedim. Kalıplar Japon bir hanıma ait, genel olarak bakarsak gğs kısımları biraz dar, mutlaka karşılaştırın. Kalıplar burda gibi büyük değil, S diyorsa gerçekten 36 beden oluyor benim denediklerim. Ben memnun kaldım genel olarak. 

Kalıp linki http://www.dr-cos.info/fp-princesscoat.html

Download free S yazan kutucukla PDF sayfası geliyor. Ölçüler inç olarak, cm’ye çevirme programlarıyla kontrol edebilirsiniz indirmeden. Diğer bedenler de var. B: göğüs W: bel length: uzunluk











Yorumlar

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP