Satın Alma 👆🏻

Günlük Kombinim - Mutlu Alışverişler

dikiş blogları, kloş etek, ekose etek
 En sevdiğim en değerli kumaşım... Yine kumaş fiyatlarından söylenerek başlamak istiyorum. Kloş eteğimi tam daire dikmek isterdim ama metresi 25 lira olunca 60-70 lira kumaşa vermeye içim elvermedi. Yarım daire olsun dedim.

dikiş blogları, kloş etek, ekose etekÜstüne titreyerek kestim, diktim. Resimleri 2 gün önce çekmiştik, hava ne güzelmiş. Bugün öyle karanlık, öyle iç karartıcı bir hava var ki ışıklar açık oturuyorum.
dikiş blogları, kloş etek, ekose etek, kışlık ceket modeliCeket en eskilerden. İlk diktiğim ceketlerden. Bluz kalıbıyla ve 1 metre kumaştan çıkarmıştım. Kumaş 1 metrelik parçaydı ve o kadar güzeldi ki evire çevire bu ceketi çıkarmıştım. dikiş blogu, en popüler dikiş bloglarıUzun zamandır aradığım düz siyah çantayı da sonunda buldum. İncik-boncuk, metal-taş olmayan siyah bir çanta. Süet ayakkabı hiç aklımda yoktu ama eşim sağ olsun, mevsim geçişlerinde lazım olduğunu hatırlatınca hemen aldım. Beni en mutlu edense bunları uygun fiyata almam oldu. Her kadın alışverişten mutlu olur ama ben uygun alışveriş yapınca mutlu oluyorum. 

Ayakkabı: Deichmann=59.90
Çanta: Mango=54.90

Yorumlar

  1. çok beğendim eteği sana da çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  2. Çantana ve ayakkabılarına bayıldım güle güle giyin., Etek deseni ve kesimi çok çok güzel. Ceket çok şirin. Daha ne diyeyim ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık, çok güzel olmuş,etek,gömlek, ceket,çanta...uyum süper.Güle güle giymen dileğiyle...

    YanıtlaSil
  4. Bu eteğin aynı kumaşına bakıp bakıp fiyatından dolayı vazgeçtim.bende kloş düşündüğümden 40lirayı gözden çıkarmam gerekiyordu ama çok güzel olmuş duruşu da çok güzel değer yani. Ellerine sağlık canım buarada cekwt de çok hoş görünüyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :)
      Ben de kaç defa geçtim önünden eşim içinde kalacak vahlanacaksın dedi aldım ben de. Kumaş gerçekten çok pahalı.

      Sil
  5. etek çok hoş ama benim aklımı başımdan alan mont oldu. İkisi bir arada ayakkabı ile çantayla acayip havalı olmuş. Tesettür ve şıklık işte böyle olmalı diyorum. Hem asil hem şık hemde mütevazi. Ben böyle hissettim. Güle güle giy canım iyi yıllar.

    YanıtlaSil
  6. Bir metrelik kumaştan ceket çıkarabilmen takdir edilir doğrusu etek te çok güzel yakışmış vallahi çok tatlı görünüyosun canım güle güle giy..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düşününce nasıl olmuş 1 metreden ben de şaşırıyorum, ne kadar azmettiysem artık :)

      Sil
  7. ellerine sağlık çok güzel olmuş..eteğine çeketine bayıldım :) biz de alışveriş genelde sorundur :( en sonunda eşim der bu bölgede sana göre kıyafet yapılmıyo :) ya pahalı geliyo bana,,yada tuhaf tuhaf kıyafetler..helede etek seçmek baya zor geliyo..ama bu eteğine bayıldım..güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte dikiş dikmek için bir neden daha: Tesettür deyince o şatafatlı şeyler çıkmıyor mu deli oluyorum. Sade düzgün bir şey bulmak imkansız.

      Sil
  8. Ceketi çok beğendim hiç acemi işine benzemiyor. Çok yakışmış güle güle kullan, tüm kombin güzel :)

    YanıtlaSil
  9. Bence etek yarım daire bile çok güzel durmuş. Cekette çok güzel dikilmiş ilk işlerin olduğu halde o zamandan belliymiş :)
    Çok öpüyorum canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Gülaycım, eskilerin en büyük sorunu daha uzun sürmesiydi kesme işinin.
      Sevgiler :)

      Sil
  10. Hem ceket hem etek çok yakışmış çok beğendim. Bluzun ön kısmını ikiye ayırıp düğme koyup cekete çevirmek (doğru değil mi böyle yaptın? ). çok iyi fikir Ben de deneyeceğim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle canım, bluz kalıbına pervaz ve düğme payı verip yapıyorsun.

      Sil
  11. Teşekkürler. Dikiş tesettüre şart çünkü tesettür modası atında dünyanın para istiyorlar. Bir elbise 400 lira olur mu, 200 liraya etekler hem de günlük kıyafetlerden bahsediyorum. Boyunu kolunu uzatınca fiyatı üçe katlıyorlar.

    YanıtlaSil
  12. Çook begendimm kombin harika olmuş elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  13. canım cok guzel olmussun etek ve ceket harıka cantaya bayıldım,ayakkabında cok guzel ama topukluyu sevıp de gıymeyenlerdenım :) duz taban paklıyor benı :) Allah'a emanet ol :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım :) Ben de işe giderken giyemiyorum sürekli ayakta olmuyor topukluyla. Ama topuklu ayakkabılar da ayrı güzel vazgeçemiyorum :)

      Sil
  14. Çok yakışmış canımm :)
    Güzel günlerde kullan ...

    YanıtlaSil
  15. Çok güzel olmuş eteğiniz...Cekette süper ;)

    YanıtlaSil
  16. Çok şık olmuşlar. Ellerine Sağlık. Ah Şu Kumaş Fiyatları Diyorum Ben de. Hele Böyle Kışlık, Yünlü Kumaşların Yanına Yaklaşılmıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen dayanamayıp alıyorum ama genelde sezon sonunu bekliyorum kumaşlarda. İstanbul'da olmak vardı diyorum hep :(

      Sil
  17. Nebihan cım çok şık olmuşsun gerçekten..Botlar da süper,çok yakışmış..

    YanıtlaSil
  18. ceketinize bayıldım:))

    YanıtlaSil
  19. kumaş çok güzel ama fiyatıda gerçekten kendi kadar güzelmiş. Şu ekose sevdasını bana da bulaştırdın gece gündüz kendime ekoseden bir tunik mi diksem diye düşünüyorum :) Bu arada ellerine sağlık çok şık gerçekten

    YanıtlaSil
  20. Merhabalar , eteginiz cok güzel olmus, mutlu gnlerde kullanın inş.

    Cantanız da cok sık gorunuyor ancak deri mi degilmi bilemedigim için yazaım dedim, Mango nun bazı deri ürünlerinde turkçe yazmasa da ingilizce domuz derisi oldugu yazıyor. Yakın bir arkadasın aldıgı mont oyleydi oradan biliyorum. Konunun hassasiyetine biaen yazmak istedim.

    Selamlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok enteresan şaşırdım gerçekten. Siz söyleyince baktım deri değil zaten çanta ama açık açık yazıyorlarsa sorun yok bakarız. Ya yazmazsa diye şüphe olması daha kötü şimdi.

      Sil
  21. Walla tesettürde şıklık konu ise sizi tek geçerim. Ne kadar modern, ne kadar herşeyi kendinize yakıştırmayı bilen bir insansınız. Bravo! Tasarımlarınızı, kombinlerinizi ve muhteşem dikişinizi takip etmeye bayılıyorum. Maaşallahhh

    YanıtlaSil
  22. Çok teşekkür ederim, böyle düşünmenize çok mutlu oldum :)

    YanıtlaSil
  23. çook çoook güzeller ellerine sağlık ;) eteğin kırmızı oluşu ayrıca sevdirdi :D son zamanlarda yine kırmızı takıntım başladı da ;)

    YanıtlaSil
  24. nebihan içinde tasarımcı varmış farkındamısın :)iyiki dikiş dikiyorsun .arıyorum ekoseli böyle büyük eteklik kumaş ,nasıl dikeceksem vakitsizlikten :))bakmakla yetiniyorum ,dikiş diken bloglaşlar da görünce de mutlu oluyorum ...güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyice şımardım şimdi :) Bu ara ben de dikemiyorum ama dikenleri görünce iyi gaza geliyorum. İyi ki blogcanlar var :))

      Sil
  25. Emeğinize sağlık kardeşim.. ne kadar güzel tasarım.. ben de sizi takipdeyim inşaAllah.. sevgilerimle.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP